Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Mafevkda mekân saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında esaslı bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde acil durumlarda binanızın eminğini sağlamlayabilirsiniz.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil sürdürmek üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir süre ısı ve alaz geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bentlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin mütenasip icazet olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

120 dakikaya Yangın kapısı istanbul fiyatı kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Montaj: Yangın bapsı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil hâlet önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Ivedili çıkış bapları bünyesı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Kapıların mebdelıca özellikleri süflidaki gibidir:

Report this wiki page